5 x boeken over yoga

Yoga kent talloze voordelen: meer ontspanning, meer zelfvertrouwen, opbouw van spierkracht en flexibiliteit, een beter concentratie en nog veel meer! Ontspan, maak je hoofd leeg en creëer even een moment voor jezelf. Of daag jezelf juist uit en train je spieren en je stabiliteit. Hieronder hebben we een aantal van onze favoriete yogaboeken en kaartensets voor je op een rijtje gezet. 

Yoga: balans op de mat en in je leven

Je kunt nu ook thuis ontspannende en versterkende yogalessen volgen zonder online te zijn. Yoga: balans op de mat en in je leven van Naomi Annand biedt je de mogelijkheid om laptop en telefoon even weg te leggen en aan de slag te gaan met de duidelijk uitgelegde asana’s en flows. Door even los te zijn van alle technologie hervind je je concentratie en focus. Met de korte lifehacks en langere flows voor specifieke wensen kun je je eigen home practice ontwikkelen. Dit prachtige vormgegeven boek is geschikt voor beginnende én ervaren yogi’s en je kunt het dankzij de open rug plat voor je op de yogamat leggen.

Yoga voor thuis

Met de kaartenset en het instructieboek Yoga voor thuis creëer je eenvoudig jouw eigen, ontspannen yogales. Installeer je op je yogamat, adem diep in en rustig uit en begin. Spreid de 50 kleurrijke kaarten met asana’s voor je uit en stel daarmee je eigen yogales samen. Doe inspiratie op en ga aan de slag met allerlei yogahoudingen en variaties op die houdingen. Werk met deze kaartenset aan het verminderen van rugpijn, het verbeteren van je humeur, het verhogen van je flexibiliteit of het in balans brengen van je chakra’s.

Werkboek chakra yoga

Werkboek chakra yoga gaat over aandacht voor de chakra’s tijdens het beoefenen van yoga en over het zich bewust worden van de subtiele energie tijdens het aannemen van de houdingen, het ademwerk en de meditatie. In de eerste hoofdstukken wordt uitgelegd wat chakra yoga precies inhoudt. De volgende hoofdstukken focussen zich elk op een van de zeven chakra’s, met daarin een meditatie om de subtiele energie van die chakra waar te nemen, voordat verder wordt gegaan met de fysieke yogahoudingen. Aan het einde van elk hoofdstuk is een overzicht van alle houdingen opgenomen.

Little yoga – kaartenset

Yoga alleen voor volwassen? Welnee. Met Little Yoga kunnen ook de allerkleinsten hun innerlijke yogameester ontdekken. Van de Leeuw tot de Banaan: deze mooie kaartenset bevat 50 prachtig ontworpen kaarten met yogaoefeningen om samen met je kinderen te doen. Op elke kaart staat een illustratie van de yogahouding en achterop staan eenvoudige instructies. Het boekje bevat eveneens 50 unieke flows voor allerlei momenten en gelegenheden. Zo is er een flow voor een goede start in de ochtend en een voor het loslaten van woede. Zo verandert yoga in een leuke, ontspannende en fijne bezigheid voor ouder en kind.

De 7 spirituele wetten van yoga

Door yogabeoefening kan je leven een diepere dimensie krijgen. In De 7 spirituele wetten van yoga leggen Deepak Chopra en David Simon uit hoe je yoga in je dagelijks leven kunt integreren. Met hun zeven eenvoudige principes laten ze zien dat harmonie, geluk en overvloed beschikbaar zijn voor iedereen die ervoor openstaat. Het beschreven programma verhoogt je vitaliteit, verwijdert emotionele blokkades en wekt vreugde en enthousiasme voor het leven op.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*