Je dromen realiseren – Manifesteren van Roxie Nafousi

Roxie Nafousi legt in haar nieuwe boek Manifesteren in 7 eenvoudige stappen uit hoe je manifesteert om je dromen te verwezenlijken. Een grote dosis intuïtie, zelfvertrouwen en – het allerbelangrijkste – zelfliefde zijn hierbij onmisbaar en dus gaat Roxie met deze onderwerpen aan de slag. Met haar duidelijke stappenplan en praktische oefeningen, heb je binnen een oogwenk het manifesteren onder de knie.

Manifesteren is een filosofie die wetenschap en wijsheid samenbrengt en tegelijkertijd een still die je kunt aanleren om je doelen mee te verwezenlijken. Je soulmate aantrekken, de perfecte baan vinden, het huis van je dromen realiseren of meer innerlijke rust en zelfvertrouwen ervaren: door te manifesteren liggen ál deze doelen binnen handbereik. Door de zeven eenvoudige stappen te volgen, leert Roxie je vliegensvlug de kunst van het manifesteren. Roxie neemt je bij de hand om je te helpen jezelf te ontwikkelen om zo het leven te creëren waar je altijd al van hebt gedroomd.

‘Wie beproevingen doorstaat, ontwikkelt een magnetische innerlijke kracht.’

–  Roxie Nafousi

Auteur

Alles in het leven van Roxie Nafousi lijkt succesvol als ze in mei 2018 een dieptepunt bereikt. Na periodes van depressiviteit en verslaving is zij radeloos, eenzaam en zonder enig zelfvertrouwen. Een vriendin raadt een podcast aan over manifesteren. Ze luistert en wordt gegrepen door dit voor haar nieuwe begrip. In korte tijd leest, kijkt en luistert ze naar alles wat ze over dit onderwerp kan vinden en begint het ook al gelijk in praktijk te brengen. En al snel doen de eerste veranderingen zich voor.

Met haar aanstekelijke enthousiasme vertelt ze anderen over haar magische transformatie. En start ze met het geven van workshops en webinars. Nu is het boek er zodat ze nog meer mensen kan bereiken. Want Manifesteren is zoveel meer dan alleen een trend. Het is een samensmelting van wetenschap en oude wijsheden, een filosofie die helpt bij zelfontwikkeling en om zo je mooiste leven te leven.

Voor meer informatie over Roxie (@roxienafousi) en haar coachingstrajecten kun je kijken op: www.roxienafousi.com.

Lees ook een interview met Roxie en Holistik op: holistik.nl/manifesteren-roxie-nafousi.

Podcast De Wonderen van Manifesteren

Wil je Roxie aan het woord horen over haar boek? Hieronder vind je een video waarin Roxie in gesprek gaat met Rochelle Balmer en Willemijn Welten (auteur van ‘Manifesteren kun je leren’) voor een aflevering van de Wonderen van Manifesteren Podcast. Samen praten ze over je intuïtie te vertrouwen, meer zelfliefde ontwikkelen en hoe je je mooiste leven kunt leven.

Mediakit

Speciaal voor alle boekhandelaren, pers en andere enthousiastelingen bieden we een mediakit aan met daarin een inkijkexemplaar, auteursportret en omslagen. Vergeet ons niet te taggen op op Instagram (@altamiranl) en op Facebook (Uitgeverij Altamira) zodat we je een shoutout kunnen geven.