Gelukkiger door bedankjes

Als het jaar op zijn einde loopt, blikken we vooruit. Voor ons ligt een nieuw jaar met nieuwe kansen, maar kijken we ook vaak terug op het afgelopen jaar. Wat ging er goed? Wat ging er minder? Wie stond er voor je klaar in lastige tijden en wie wil je daarom graag extra bedanken? In Ik wil je graag bedanken lees je hoe dankbaarheid je gelukkiger kan maken!

Gelukkiger door bedankjes

Je kent ze vast: gratitude journals. Een boekje waarin je je kleine en grote dankbare momenten in vastlegt. Ze zijn ontzettend populair en niet voor niets! Onderzoek wijst uit dat je gelukkiger wordt als je regelmatig handgeschreven bedankjes stuurt – en de ontvanger voelt zich al helemaal bijzonder. In Ik wil je graag bedanken schrijft Gina Hamadey een jaar lang elke dag een kaartje aan buren, familie en vrienden. Maar ze stuurt ook brieven om haar favoriete auteurs, coaches en de eigenaar van het koffietentje op de hoek te bedanken. Door deze bedankkaarten werd Gina gedurende het jaar zelf een gelukkiger mens.

Ik wil je graag bedanken!

Dit boek vol inspirerende tips onthult hoe het uiten van dankbaarheid via handgeschreven bedankjes je een gelukkiger persoon kan maken. Wanneer heb je voor het laatst een kaartje gestuurd om iemand te bedanken? Met de simpele handeling van een kaartje schrijven en op de post doen geeft ze niet alleen de ontvangers een speciaal gevoel – ze wordt zelf ook bewuster van wat en wie in haar leven belangrijk is. Met inspirerende tips hoe je zelf aan de slag kunt om brieven te schrijven aan je dierbaren.

Download hier jouw bedankkaartje

Wil je zelf wat dankbaarheid de wereld in slingeren? Download gratis deze leuke e-cards, gebaseerd op de illustraties uit het boek om door te sturen naar je vrienden, familie, buurman of barista!

Vergeet ons niet te taggen op op Instagram (@altamiranl) en op Facebook (Uitgeverij Altamira) zodat we je een shoutout kunnen geven.

Mediakit

Speciaal voor alle boekhandelaren, pers en andere enthousiastelingen bieden we een mediakit aan met daarin een inkijkexemplaar, omslagen, een auteursportret en e-cards. Lees ook het prachtige artikel van Holistik over dit boek: Dankbaarheid: de gezondste frequentie voor jouw lichaam & geest.

Een reactie op “Gelukkiger door bedankjes


Reageren is niet meer mogelijk.