Ga mee op droomavontuur!

In Droomavontuur neemt Rosalinda Weel kinderen vanaf 5 jaar mee op speelse en fantasievolle droomreizen, die hen helpen zelfvertrouwen te ervaren, tot rust te komen en in slaap te vallen. Deze avontuurlijke meditatieverhalen stimuleren kinderen om hun aandacht naar binnen te keren en weg te dromen bij de schitterende illustraties van Ruth Hengeveld. Van vliegen naar onbekende planeten tot op bezoek gaan bij een stokstaartjesfamilie: elke kindermeditatie is toegankelijk geschreven, avontuurlijk en fantasierijk.

Droomavontuur is het perfecte boek voor ouders die hun kinderen willen laten kennismaken met verhalende en toegankelijke meditaties. Door de fantasievolle verhalen voor te lezen en samen naar de prachtige illustraties te kijken, kun je kinderen enerzijds laten ontspannen en tot rust laten komen en ze anderzijds beter laten ervaren wat zij nu precies voelen en denken. Zo leren kinderen meer over wie ze zijn en durven ze meer te vertrouwen op zichzelf. Bovendien ontdekken ze de liefdevolle plek in zichzelf waar het altijd veilig en vertrouwd is en waar je altijd naar toe kunt gaan.

Auteurs

Rosalinda Weel is yoga-, meditatieleraar, coach en auteur van diverse boeken en kaartendecks voor innerlijke rust, geluk en liefde. Ze is afgestudeerd communicatiewetenschapper, leraar basisonderwijs en heeft o.a bij Deepak Chopra in Amerika haar yoga- en meditatie- opleiding gedaan.

Ze runt haar eigen Droomstudio waar ze wekelijks yogalessen geeft, naast meditatieworkshops, trainingen, erkende beroepsopleidingen en persoonlijke coaching. Daarnaast deelt ze haar meditaties en trainingen in de online academie La Vie en Roos. Rode draad in haar werk is allerlei soorten meditaties voor zowel volwassenen als kinderen. Voor meer informatie over Rosalinda (@rosalindaweel) en haar coachingstrajecten kun je kijken op: www.rosalindaweel.

Ruth Hengeveld debuteerde in 2019 als (prenten)boekenillustrator met het kinderboek Even lekker niks. In haar illustratiewereld van ecoline, potlood, zachte lijnen en frisse kleuren is alles mogelijk. Dieren uit alle continenten ontmoeten elkaar, vieren een feestje in het bos en vergeten daarbij vooral niet de slingers op te hangen. Plezier is de rode draad in haar werk. Elke illustratie is een klein verhaal vol verrassende details met mini grapjes en -verhaaltjes, waarin humor, de natuur en een lieflijke sfeer altijd een rol spelen.

Wil je meer zien van Ruth’s illustraties? Kijk dan op: www.ruthhengeveld.nl.

Mediakit

Speciaal voor alle boekhandelaren, pers en andere enthousiastelingen bieden we een mediakit aan met daarin een inkijkexemplaar, video en omslagen. Vergeet ons niet te taggen op op Instagram (@altamiranl) en op Facebook (Uitgeverij Altamira) zodat we je een shoutout kunnen geven.