Authentiek leiderschap voor vrouwen – Born to change the game

Voel je een oprecht verlangen om te inspireren en verandering op de werkvloer in gang te zetten? Vanuit wie je werkelijk bent? In Born to change the game laat executive coach Carla Clarissa vrouwen de aanpassingsstrategieën zien die ze zich eigen hebben gemaakt in een door mannen en mannelijke waarden gedomineerd systeem. Laag voor laag leert ze de lezer zich te bevrijden van een opgedrongen leiderschapsmodel en opgelegde vrouwenbeelden, zodat zij zich opnieuw kan verbinden met haar vrouwelijke kracht.

In deze praktische gids laat Carla Clarissa op een inspirerende manier zien hoe vrouwen hun innerlijke autoriteit en leiderschapskwaliteiten kunnen ontwikkelen. De basis voor deze innerlijke reis is Carla’s unieke coachingsmethode de Journey to Wholeness. Zo helpt zij vrouwen het verschil te maken door middel van hun kracht, authenticiteit en intelligentie. Met inspirerende verhalen, gerichte coachingsopdrachten en praktische handvatten helpt Carla vrouwen dat lang verlangde rolmodel te worden. Born to change the game is een must-have voor iedere sterke vrouw.

‘You were never meant to play the game. You were born to change it!’

Auteur en coach

Carla Clarissa (Carla van Stralen, 1977) heeft op Nyenrode haar Master of Science in Management gehaald en heeft twintig jaar in de corporate wereld gewerkt. Daarnaast volgde ze coachingopleidingen in Londen en San Francisco. In 2016 richtte ze een coachingagency op voor vrouwelijke leiders. Carla is een veelgevraagd spreker. Voor meer informatie over Carla en haar coachingsagency kun je kijken op: www.carlaclarissa.com.

Wil je meer leven over Carla en hoe ze het schrijven van Born to change the game heeft ervaren? Lees dan het interview met haar op onze website via deze link.

Mediakit

Speciaal voor alle boekhandelaren, pers en andere enthousiastelingen bieden we een mediakit aan met daarin een inkijkexemplaar, video’s, auteursportret en omslagen. Vergeet ons niet te taggen op op Instagram (@altamiranl) en op Facebook (Uitgeverij Altamira) zodat we je een shoutout kunnen geven.