Overzicht cadeauboeken van Altamira voor de feestdagen

Betoverende cadeauboeken voor Sinterklaas en Kerst

Net als de Sint, nadert het feestseizoen snel! Ben je op zoek naar de leukste cadeauboeken voor Sinterklaas en Kerst? Denk aan een vrolijke kaartenset voor in de schoen, een inspirerend boek over human design, of een prachtige beeldroman over de natuur. Of gebruik de kerstvakantie voor verdieping en leer meer over human design. Zo krijg je inzicht in jouw persoonlijke blauwdruk. 

Hier hebben we een lijst samengesteld met de beste cadeauboeken voor Sinterklaas en Kerstmis. Zo kun je inspiratie opdoen en moeiteloos het perfecte geschenk kunt vinden voor je dierbaren. Laat je betoveren door de magie van de feestdagen en geniet van het lezen!

Handlezen

Ontdek wat handen je vertellen met Handlezen. Onze handen bevatten de verhalen van ons leven en geven inzicht in je persoonlijkheid, sterke en zwakke eigenschappen en drijfveren. Door je handen te leren lezen leer je jezelf en anderen beter kennen. Dit praktische handboek legt stap voor stap uit wat de verschillende lijnen, heuvels en tekens van je palm, de vorm van je hand en de stand van je vingers over je persoonlijkheid, drijfveren en uitdagingen zeggen. Hierdoor kom je sterker in het leven te staan.

Perfect voor fans van Astrologie van Lisa Butterworth!

De laatste boom

In De laatste boom toont Luke Adam Hawker ons dat er zelfs in een wereld zonder bomen een zaadje van hoop kan ontspruiten. Een wereld waarin schitterende bladerdaken, het klimmen in bomen, wilde en ongerepte natuur en ritselende bladeren slechts een vage herinnering zijn. Totdat een jong meisje de moed heeft haar verbeelding te volgen en met haar daden nieuw leven zaait. De laatste boom is een verhaal vol hoop, doorvlochten met prachtige illustraties die het verhaal tot leven laten komen.

Regenboogkracht

De kleurrijke kaarten van Regenboogkracht van Rosalinda Weel bieden kinderen een schat aan krachtige affirmaties. De kaarten van deze kaartenset zijn ingedeeld op kleur (alle kleuren van de regenboog!) en helpen kinderen op speelse wijze hun kwaliteiten, gevoelens en gedachten te omarmen. Bovendien geven de kaarten hun een liefdevol zetje in de rug. In het bijbehorende boekje staan verdiepende vragen en praktische handvatten die kinderen in hun dagelijks leven, thuis en op school, kunnen toepassen.

Human design

Maak kennis met het human design-systeem met Human design van Jenna Zoë. Door te werken met human design, leer je hoe je het meest uit je leven kunt halen en hoe je het best je potentieel kunt benutten. Dit revolutionaire systeem is gebaseerd op de chakra’s, astrologie, de I Tjing en de kabbalistische levensboom en heeft wereldwijd het leven van vele mensen veranderd. Op basis van je geboortedatum, -tijd en -plaats kun je je human design-chart uitrekenen.

Chakra’s en de nervus vagus

Met Chakra’s en de nervus vagus laat traumatherapeut Cheryl Llewelyn zien hoe belangrijk onze nervus vagus is en hoe deze onlosmakelijk verweven is met het chakrasysteem. De nervus vagus is een lange zenuw in ons lichaam die ons brein verbindt met onze belangrijkste organen, waaronder darmen, hart en longen. Deze zenuw speelt een belangrijke rol bij het ontspannen van ons lichaam en het bevorderen van ons gevoel van veiligheid. Aan de hand van praktische oefeningen ontdek je hoe je je zenuwstelsel kunt kalmeren en oude pijn en emoties kunt verwerken in plaats van die te onderdrukken.

Money Mindset

Ontdek jouw innerlijke geldtype, bevrijd jezelf van beperkende overtuigingen en patronen en manifesteer overvloed met de Money Mindset-kaartenset van financieel expert Adine Faber-Versluis. Door te ontdekken waar jouw ideeën over geld, rijkdom en financiën vandaan komen kun je belemmerende gedachten ombuigen en anders met geld om leren gaan. Je ouders, omgeving en de maatschappij hebben onvermijdelijk jouw mindset over geld beïnvloed.

Krijg grip op je denken

Overwin onzekerheid, angst en zelfsabotage en verbeter je mentale gezondheid met Krijg grip op je denken van Joseph Nguyen. In deze internationale bestseller ontdek je hoe je denken de grootste oorzaak van je psychologisch én emotioneel lijden is, maar ook hoe je je brein hiervan bevrijdt. Zodat je je leven kunt leven zoals jij dat wilt. Pijn is onvermijdelijk, maar lijden is optioneel.

Dankzij de wijsheid van dit boek ontdek je de oneindige mogelijkheden van je geest, zodat je elk gewenst leven kunt creëren en manifesteren, ongeacht je omstandigheden.