Adine bij Bloom event

Adine Faber-Versluis bij Bloom

Adine Faber-Versluis is financieel expert en winnaar van de Vrouw in de Media Award 2022 Friesland. Ook is ze oprichter van de Money Mind Academy. Haar Missie? 1 miljoen vrouwen helpen financieel vrij te worden! Met haar nieuwe kaartenset Money Mindset leer je meer overvloed aan te trekken, je relatie met geld te verbeteren en hoe je in financiële vrijheid kunt leven. Op 20 maart deelt ze haar ervaringen tijdens het Bloom-event in Utrecht. Om 12:15 kun je haar vinden in de Flourish Dome. Kom jij ook? 

Van uurtje-factuurtje naar oneindig schaalbaar

Bloom is hét event voor ondernemende vrouwen die op zoek zijn naar groei, balans en verbinding. Laat je inspireren door verschillende ondernemende vrouwelijke sprekers die je meenemen op weg naar zakelijke groei en persoonlijke ontwikkeling. De elementen van Bloom zijn: Bloom your brand, Bloom your business, Bloom yourself en Bloom together. Adine Faber-Versluis bij Bloom vindt je onder Bloom your business.

Ondernemen is veel meer dan alleen doen waar je blij van wordt. Hoewel het daar wel begint, komt er veel meer bij kijken. Adine gaat in haar lezing in op hoe je kunt groeien van uurtje-factuurtje werk naar oneindig schaalbaar werk. Wil je erbij zijn? Je kunt je nog inschrijven voor haar praatje via: https://www.bloom-event.nl/tickets/

schema Bloom event Adine

Money Mindset-kaartenset

Met deze 48 inspirerende kaarten ontdek je welke overtuigingen en patronen jouw overvloed in de weg staan. Ze helpen je om stap voor stap te werken aan een positieve money mindset en anders te denken over geld. Ze leer jij moeiteloos meer geld aan te trekken, je relatie met geld te verbeteren en hoe je in financiële vrijheid kunt leven.

Meer weten over de kaartenset? Hier vindt je meer informatie.

Money Mind Academy op YouTube:

Meer lezen over Adine? 

Kijk op haar website moneymindacademy.nl voor meer informatie over haar bedrijf en coachingsmethode. Op spotify kun je ook luisteren naar haar podcast, the Money Mind podcast, waarin ze je alles vertelt over geld, mindset en ondernemen. Hier lees je meer over de kaartenset Money Mindset of klik hieronder om hem meteen te bestellen!

Volg jij Adine al op Instagram?