7 inspirerende boeken voor de Sint en Kerst

Zoek je mooie en inspirerende boeken om cadeau te doen deze kerst? Of een boek voor in de schoen tijdens Sinterklaas? Hieronder hebben wij de beste boeken voor de feestdagen op een rijtje gezet! Droom weg met mooie meditatieverhalen in Droomavontuur of geef iemand de prachtigste verhalen cadeau met Een vlecht van heilig gras, een liefdevol eerbetoon aan onze planeet. Of manifesteer een super 2023 met Manifesteren van Roxie Nafousi!  

Ik wil je graag bedanken

Dit boek vol inspirerende tips onthult hoe het uiten van dankbaarheid via handgeschreven bedankjes je een gelukkiger persoon kan maken. Wanneer heb je voor het laatst een kaartje gestuurd om iemand te bedanken? Onderzoek wijst uit dat je gelukkiger wordt als je regelmatig handgeschreven bedankjes stuurt – en de ontvanger voelt zich al helemaal bijzonder.

Droomavontuur

In Droomavontuur neemt Rosalinda Weel kinderen vanaf 5 jaar mee op speelse en fantasievolle droomreizen, die hen helpen zelfvertrouwen te ervaren, tot rust te komen en in slaap te vallen. Deze avontuurlijke meditatieverhalen stimuleren kinderen om hun aandacht naar binnen te keren en weg te dromen bij de schitterende illustraties van Ruth Hengeveld. Van vliegen naar onbekende planeten tot op bezoek gaan bij een stokstaartjesfamilie: elke kindermeditatie is toegankelijk geschreven, avontuurlijk en fantasierijk.

Manifesteren

Manifesteren is een filosofie die wetenschap en wijsheid samenbrengt en tegelijkertijd een skill die je kunt leren om je doelen mee te verwezenlijken. Dit boek is dé toegankelijke gids die jou leert op je intuïtie te vertrouwen, meer zelfliefde te ontwikkelen en je mooiste leven te leven. Manifesteren is niet alleen een must-have voor alle manifesteerjunkies, maar voor iedereen die een doel of droom heeft.

Een vlecht van heilig gras

In Een vlecht van heilig gras toont Robin Wall Kimmerer ons de waarde van de natuur en hoe we moeten inzetten op duurzaamheid om deze te beschermen. Met haar wetenschappelijke kennis van de natuur, de legendes van haar inheems-Amerikaanse voorouders en persoonlijke inzichten toont ze hoe we liefdevoller met de planeet om kunnen gaan. Kimmerer weet op poëtische wijze uit te leggen hoe we de geschenken van de aarde met respect en dankbaarheid moeten ontvangen en weg moeten van de cultuur van alsmaar nemen.

Chakra’s – Made easy

Anodea Judith biedt in dit boek praktische handvatten waarmee je makkelijk met je chakra’s aan de slag kunt gaan en deze in balans kunt brengen. Wanneer je chakra’s in balans zijn, heeft dit positieve effecten op je gezondheid en algehele welzijn. Ook kun je het chakra-systeem gebruiken om dromen te manifesteren, jezelf te bevrijden van beperkende patronen en je bewustzijn te verhogen. Chakra’s – Made easy is daarom de perfecte introductie en hét naslagwerk voor iedereen die geïnteresseerd is in chakra’s.

De Akasha kronieken – Made easy

De Akashakronieken kunnen je helpen je verleden te helen en ook de uitdagingen van je huidige leven beter aan te gaan. Ook kun je met behulp van het archief emotionele blokkades opheffen en antwoorden vinden op vragen over je toekomst. Dit toegankelijke en praktische naslagwerk leert je toegang te krijgen tot de Akashakronieken om zo je leven te transformeren. In deze energetische bibliotheek is alle informatie over je ziel opgeslagen: het verleden, heden en de toekomst over dit leven en al je vorige levens.

De ontembare vrouw

De verhalen en archetypes in dit boek zijn gekozen om vrouwen moed te geven. In elke vrouw zit een krachtige drijfveer, vol goede instincten, gepassioneerde creativiteit en een tijdloos weten. Dat is de ontembare vrouw, die de instinctieve natuur van vrouwen representeert. Deze ‘wilde’ vrouw is de oervrouw: ze verandert niet, ongeacht de cultuur, het tijdperk of de politiek. Ze is wat ze is en ze is volmaakt. Nu tijdelijk in prijs verlaagd voor de feestdagen!